Angajări în România. Salarii de 1400 euro pentru ingineri specializaţi în sisteme de aer condiţionat industriale

Un angajat pe poziţia de inginer HVAC are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de pe una dintre cele mai mari platforme de recrutare online din România.

24 feb. 2023, 18:53
Angajări în România. Salarii de 1400 euro pentru ingineri specializaţi în sisteme de aer condiţionat industriale

Aceşti ingineri instalează şi se ocupă de mentenanţa sistemelor de încălzire şi aer condiţionat în clădiri mari, cum ar fi fabrici, şcoli şi spitale, un domeniu foarte căutat în condiţii de boom imobiliar.

„Candidatul ideal pentru rolul de inginer HVAC are studii superioare tehnice, profil instalaţii pentru construcţii sau similar, atestări specifice postului, precum şi experienţă în mentenanţa şi întreţinerea instalaţiilor HVAC. În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti orientaţi spre rezolvarea problemelor, cu abilităţi de comunicare, clasificare şi interpretare a informaţiilor. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 1.000 – 1.400 euro pe lună şi, în prezent, sunt poziţii deschise în toată ţara”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare de sănătate, maşină de muncă, abonament clinică medicală privată.

În prezent, 454 de posturi vacante pentru poziţia de inginer HVAC sunt disponibile pe platforma online menţionată, dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie sunt anunţuri de angajare în toată ţara.

Citeşte şi: Angajări 2023. Cât poţi primi pe card la Glovo, într-o lună. Suma nu este mică, masa e asigurată!