Angajări la băcanie. Salariu îţi face cu ochiul, dar se cere pricepere!

Se fac angajări masive în toate judeţele din România, de la micile afaceri de familie, la director general la cel mai nou aeroport din România.

04 feb. 2023, 08:59
Angajări la băcanie. Salariu îţi face cu ochiul, dar se cere pricepere!

Angajări pe bandă rulantă în România. Cea mai noua băcănie din Bistrița, cu specialități de carne și brânzeturi, se va deschide, în curând, în zona vechiul sens giratoriu, pe strada Axente Sever Nr 1. Este administrată de firma AGORA BN DISTRIBUTION.SRL care își caută o vânzătoare cu experiență și pricepere.

CERINȚE
– experiență în a lucra la magazinele de carne
– experiență pe calculator
– abilități în scanare produse, recepție marfă
– priceperea în a lucra cu produse din carne de pasăre, porc, mezeluri, pește, lactate etc.

SE OFERĂ:

– salariu 2500-2800 lei/ în mână
– posibilitate de mărire a veniturilor prin realizarea unor ținte în domeniul vânzărilor
– carte de muncă
– concediu de odihna stabilit din timp, prin planificare

PROGRAM: DOUĂ SCHIMBURI
DE LUNI PÂNĂ VINERI 8-20
SÂMBĂTĂ 8-18
DUMINICĂ 8-16

Angajări şinla Aeroport: 6 posturi, 3 luni în probă 

La numai câteva zile după ce a anunţat că angajează director general, Aeroportul Internaţional Braşov Ghimbav a anunţat organizarea unui concurs pentru ocuparea altor şase posturi. În 21 februarie, la sediul Consiliului Judeţean Braşov va avea loc concursul pentru ocuparea unui post de director tehnic operaţional, unui şef de serviciu la Asistenţă Managerială, unui inspector de specialitate resurse umane gradul I A, unui consilier de achiziţii publice gradul I A, unui economist gradul I A şi a unui inspector de securitate aeroportuară gradul I A.

Depunerea dosarelor se face până în 8 februarie 2023, la ora 16:00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Consiliului Judeţean Braşov.
Dosarele selectate vor fi afişate în 13 februarie, iar în 21 februarie, la ora 11:00, va avea loc proba scrisă. Candidaţii care trec de aceste probe vor fi admişi la interviu, iar cei aleşi vor avea, mai întâi, contract de muncă pe o perioadă determinată de trei luni, după care vor fi încheiat şi contractele pentru perioadă nedeterminată. Detaliile şi condiţiile pentru fiecare post sunt afişate pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov, site.judbrasov.ro.