Angajat al MAI, spulberat de tren

Sfârşit terifiant pentru un anagajat al Ministerului de Interne din Târgovişte. Bărbatul a fost lovit mortal de tren. A fost solicitat şi un elicopter SMURD, însă în zadar au încercat medicii să-l salveze.

15 mai 2016, 10:30
Angajat al MAI, spulberat de tren

Tragedie într-o comună din Dâmboviţa, unde un angajat al MAI a fost lovit de trenul Săgeată Albastră. Bărbatul, în vâstă de 48 de ani, a venit să îşi verifice terenul pe care avea cultivat porumb şi nu s-a asigurat la traversarea căii ferate.

Totul s-a întâmplat în comuna dâmboviţeană Crângurile, sat Pătroaia. La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD pentru a-l transporta pe bărbat la cel mai apropiat spital din capitală. A fost resuscitat zeci de minute, însă, fără succes. Autorităţile spun că bărbatul a fost lovit mortal de trenul 8021, pentru că nu s-a asigurat la traversarea căii ferate. Trenul circula pe direcţia Găeşti – Piteşti.

„L-am găsit pe pacient politraumatizat, cu un traumatism cranian grav şi cel mai probabil, un traumatism toraco-abdominal. L-am resuscitat, dar, din păcate, pacientul a intrat în stop cardiac din cauza acestor lovituri”, ne-a spus dr. Maria Marinescu, Spitalul Floreasca.

Bărbatul, în vâstă de 48 de ani, de fel din Cobia, angajat în MAI pe post de bucătar, a venit să îşi verifice terenul pe care avea cultivat porumb, spun sătenii care au venit la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii, unul la facultate, iar celălalt la liceu, arată Adevarul.