Angajat la o primărie, înjunghiat de un asistat social nemulţumit de locul de muncă propus

Un bărbat de 47 de ani, angajat al Primăriei oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani, a înjunghiat, joi, de un asistat social, nemulţumit de locul de muncă oferit de un reprezentant AJOFM.

31 ian. 2019, 13:15
Angajat la o primărie, înjunghiat de un asistat social nemulţumit de locul de muncă propus

Incidentul a avut loc chiar în sediul Primăriei Ştefăneşti, unde autorităţile au oferit un spaţiu AJOFM Botoşani. Aici, una dintre angajatele Agenţiei a discutat cu un asistat social şi i-a oferit un loc de muncă. Nemulţumit de propunere, bărbatul a început să facă scandal, moment în care un angajat al primăriei, aflat în acelaşi birou, a intervenit şi a fost înjunghiat.

Primarul oraşului Ştefăneşti, Florin Buţura, a declarat că angajatul se afla în birou pentru a verifica instalaţia de căldură şi a intervenit după ce asistatul social a început scandalul. 

“Noi avem un birou al AJOFM unde se oferă locuri de muncă. Angajatul nostru se afla acolo, verifica instalaţia de încălzire când o persoană din altă localitate, din Santa Mare, a început să facă gălăgie. Angajatul nostru i-a cerut să nu mai facă gălăgie şi probabil deranjat de observaţie, l-a înjunghiat cu un cuţit. Angajatul nostru a fost transportat la spital, se pare că este bine, nu e în pericol, acum merg şi eu la spital” a declarat Florin Buţura. 

Poliţiştii din Botoşani au declanşat o anchetă în acest caz şi au reuşit să îl prindă pe agresor. “Este vorba de un bărbat de 57 de ani care a fost prins şi adus la audieri. În acest caz se fac cercetări urmând să fie stabilită încadrarea juridică a faptei” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.