Angajatele unei farmacii, la un pas de infarct când au văzut un bărbat ieşind direct din tavan

Scene absolut uluitoare petrecute într-o localitate din județul Buzău. Angajatele unei farmacii au intrat în stare de șoc atunci când au văzut că un individ înarmat ieșe din tavanul încăperii.

10 iul. 2019, 13:27
Angajatele unei farmacii, la un pas de infarct când au văzut un bărbat ieşind direct din tavan

Două farmaciste au tras o spaimă cumplită când au observat că un individ își face apariția din tavan printr-o gaură săpată de el cu un cuțit. Omul dispăruse de mai multe zile de acasă și se ascundea în podul unității farmaceutice din comuna Smeeni. Polițiștii au găsit în pod hainele acestuia, șurubelnițe, cuțite și o foarfecă de vie cu care acesta și-a făcut loc sa pătrundă în clădire.

Personajul întâmplării este un localnic de 24 de ani, din localitate, un tânăr problemă pentru familia sa.
În urmă cu trei săptămâni, Gheorghe Dragomir a fost dat dispărut de mama sa, după ce plecase fără nicio urma de la o stână din localitate, unde lucra ca cioban de mai mulți ani.

În urma unei campanii pe internet, după nici două zile, tânărul a fost identificat în curtea unei biserici din localitate, iar familia a răsuflat ușurată atunci pentru că se temea pentru viața lui.

Nu a rezistat prea mult în gospodăria familiei, pentru că zilele trecute a plecat din nou de acasă, de aceasta dată găsindu-și adăpost în podul unei farmacii din centrul localitatii Smeeni.

El ar fi intrat în clădire după ce a forțat încuietoarea unei uși, aflata într-o anexă ce făcea legătura cu farmacia. Se pare ca ieșea din clădire doar noaptea, atunci când angajații plecau acasă.

”A stat acolo înarmat cu cuțite, șurubelnițe și foarfeci, iar luni în plină zi, probabil confundând noaptea cu ziua, (din cauza întunericului din pod) a decis sa iasă afară. Nu oricum, ci găurind tavanul farmaciei cu un cuțit, băgând în sperieți farmacistele, care au fost nevoite sa ceară ajutorul poliției, atunci când au văzut cum o mâna își face loc sa iasă afară, pur si simplu, prin tavan”, scrie smeeni.com.

La anchetă, polițiștii au găsit în pod hainele tânărului, șurubelnițe, cuțite și o foarfecă de vie cu care acesta și-a făcut loc să pătrundă în clădire.

 Farmacistele au fost pur şi simplu şocate în momentul în care individul a coborât în încăpere. Tânărul s-a ales acum cu dosar penal.