Angajații Lidl și Kaufland au un motiv de bucurie. Ce se întâmplă cu aceștia

Criza privind scumpirile pare că afectează întreg mapamondul, iar șanse ca lucrurile să se schimbe în viitorul apropiat nu prea există. Totuși, grupul german Schwarz, care deține supermarketurile Lidl și Kaufland, vine cu o veste surpriză pentru angajații lor.

30 oct. 2022, 13:06
Angajații Lidl și Kaufland au un motiv de bucurie. Ce se întâmplă cu aceștia

Criza privind scmpirile pare că afectează întreg mapamondul, iar șanse ca lucrurile să se schimbe în viitorul apropiat nu prea există. Oamenii nu știu încotro să se îndrepte și ce joburi să aleagă. Totuși în plină criză, mai există și vești bune.

Angajații Lidl și Kaufland ar putea primi 250 de euro bonus

O veste bună pentru cei care lucrează pentru grupul german Schwarz. Magnații grupului ar urma să le ofere angajaților un bonus de 250 de euro, iar angajații marginali care nu lucrează cu  normă întreagă  primesc 75 de euro. Momentan însă vorbim de angajații din Germania.

”Prin acest serviciu special, am dori să le oferim angajaților noștri sprijin financiar în aceste vremuri dificile și să atenuăm puțin povara financiară mare actuală”, a explicat Gerd Chrzanowski, partener general al Grupului Schwarz, conform celor de la Stuttgarter Nachrichten.

În jur de 175.ooo de angajați ai companiilor Lidl și Kauflan vor primi acest bonus.

Lidl, dat în judecată de o angajată

Femeia susține că în 2019, reprezentanții conducerii magazinului, le-ar fi cerut mai multor angajați să participe la o competiție sportivă, organizată de lanțul de magazine. Competiția s-a încheiat pentru ieșeancă la spital, motiv pentru care dorește să i se facă dreptate.

„Am fost înscrisă în echipa de volei și am jucat două meciuri. La al doilea meci, din cauza suprafeței degradate a pardoselii sălii de sport în care s-a desfășurat activitatea, am suferit o accidentare la genunchiul drept. Am fost transportată de urgență la Spitalul Universitar „Elias”, din București.Acolo am fost diagnosticată cu entorsă la genunchiul drept și am primit o recomandare de a efectua un RMN. Odată ajunsă la Iași, am continuat investigațiile medicale. Am fost internată la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași. Aici, am fost diagnosticată cu dezinserție proximală a ligamentului încrucișat anterior”, a zis aceasta.

Citește și: Ce produse ieftine apar de joi în toate magazinele Lidl România. Clienții se vor bate pe ele

Citește și: Kaufland şi Lidl scot din priză maşinile electrice, de azi încărcarea NU mai e gratuită