Angajaţii Penitenciarului Poarta Albă acuză condiţiile proaste de muncă şi cer ministrului Justiţiei să intervină

Publicat: Marţi, 15 Mai 2018 10:53 // Actualizat: Marţi, 15 Mai 2018 10:53 // Sursa: romaniatv.net

Angajaţii Penitenciarului Constanţa - Poarta Albă acuză condiţiile proaste de muncă şi solicită ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să intervină pentru îmbunătăţirea situaţiei din unitatea de detenţie.

Printr-o scrisoare deschisă înaintată lui Toader, Sindicatul Naţional SINPEN2016 de la Poarta Albă susţine că agenţii de serviciu nu sunt schimbaţi din posturi pe durata a 12-13 ore.

"La nivelul Penitenciarului Constanţa - Poarta Albă există nemulţumiri ale personalului în ceea ce priveşte lipsa condiţiilor de muncă, existând frecvent situaţii în care agenţii din sectorul operativ nu sunt schimbaţi din posturi pe durata a 12-13 ore de serviciu, posturile de pază nu sunt dotate cu sisteme de climatizare, nu există sursă de apă curentă şi nici toalete ecologice", se arată în scrisoarea deschisă înaintată ministrului Justiţiei.

Sindicaliştii acuză, de asemenea, scăderea dramatică a fondurilor alocate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă din penitenciare.

Aceştia îl invită pe Tudorel Toader la Constanţa, pentru a purta un dialog pe problemele salariaţilor din sistemul penitenciar, se mai menţionează în scrisoare.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajaţii Penitenciar Poarta Albă penitenciar poarta alba
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7233
RON
24 Jun
noapte 20 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H