ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informaţii face angajări la cel mai mare târg de carieră. Ce caută SRI

ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informații (SRI) va participa vineri și sâmbătă la târgul de joburi "Angajatori de TOP București", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor. La cel mai mare târg de carieră participă aproape 100 de companii din diverse domenii. 

22 mart. 2017, 13:57
ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informaţii face angajări la cel mai mare târg de carieră. Ce caută SRI

ANGAJATORI DE TOP 2017.  „Vineri și sâmbătă, la Sala Palatului, are loc Angajatori de TOP București. Târgul de joburi reunește în cadrul ediției din această primăvară 100 de companii, iar printre angajatori va fi prezent și Serviciul Român de Informații. Instituție a statului român responsabilă de culegerea și valorificarea informațiilor privind securitatea națională, SRI va avea deschise o serie de oportunități de carieră în domenii diverse. Câteva dintre aceste oportunități pe care SRI le va prezenta în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP se referă la posturi în domeniile informații-operațiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic și antiterorism„, se menţionează în comunicatul organizatorilor Angajatori de Top. 

ANGAJATORI DE TOP 2017.  Cei care sunt în căutarea unui job și vor să aplice pentru un post în SRI pot vizita standul instituției de la târgul de joburi Angajatori de TOP București. Participarea la eveniment este gratuită în baza CV-ului tip Barcode.

ANGAJATORI DE TOP 2017. 12 din cele mai dorite 20 de firme, prezente la cel mai mare târg de carieră din Capitală. LISTA COMPANIILOR

ANGAJATORI DE TOP 2017. Cel mai mare târg de carieră din acest an urmează să se desfăşoare la Sala Palatului din Capitală pe 24 şi 25 martie 2017. 

ANGAJATORI DE TOP 2017. Angajatorii romani raporteaza perspective bune de angajare pentru intervalul ianuarie – martie 2017. Astfel, 19% dintre ei anticipeaza o crestere a numarului total de angajati, arata studiul ManpowerGroup privind perspectivele fortei de munca in Romania. În regiunea Bucuresti si Ilfov, angajatorii raporteaza o previziune de +9%.

La aceasta editie, au confirmat deja prezenta 100 de companii care ofera 5.000 de joburi in diverse domenii de activitate.

ANGAJATORI DE TOP 2017. 12 companii din top 20 cei mai doriti angajatori din Romania (conform raportului Catalyst Solutions „Cei mai doriti angajatori 2016″) si-au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti. Printre acestea se numara Oracle, Microsoft, IBM, Vodafone Romania, HP, Coca-Cola HBC, Group Renault Romania, P&G, EY, BCR, Accenture sau Deloitte.

ANGAJATORI DE TOP 2017. La aceasta editie sunt si companii care participa pentru prima oara la eveniment, precum Credit Europe Bank si Bancpost (domeniul bancar) sau Kellogs (FMCG).

LISTA COMPLETĂ A FIRMELOR PARTICIPANTE LA ANGAJATORI DE TOP 2017 POATE FI CONSULTATĂ AICI.