Angajatul unui service auto a fugit cu maşina unui client. Poliţiştii l-au prins în trafic, nu avea permis de conducere

Un tânăr din Timişoara, angajat al unui service auto, a vrut să-şi impresioneze prietenii, aşa că a furat o maşină din service şi i-a scos la o plimbare nocturnă pe străzile oraşului. Ghinionul lui: a dat şi nas în nas cu poliţiştii.

27 oct. 2017, 06:20
Angajatul unui service auto a fugit cu maşina unui client. Poliţiştii l-au prins în trafic, nu avea permis de conducere

Polițiștii au observat în spatele unui centru comercial de pe strada Marginii un autoturism Volkswagen cu numere de Sălaj staționat. În el erau trei persoane. S-au apropiat de ei și mare le-a fost surpriza când au văzut că cel care era la volan furase de fapt mașina. Şoferul, un tânăr de 19 ani, le-a spus agenţilor că a luat-o să facă o regenerare a filtrului de particule, dar nu avea aprobarea de la şeful de la service.

Poliţiştii i-au cerut şoferului şi permisul de conducere, însă acesta le-a spus că un echipaj al Poliţiei Rutiere i-a reţinut permisul cu ceva timp în urmă. Când au verificat în baza de date, poliţiştii au văzut că de fapt tânărul nu a avut în viaţa lui carnet de şofer.

„La vederea patrulei, bărbatul care se afla la volan a devenit agitat, incoerent în exprimare. Cel în cauză, pe nume R.C.V., de 19 ani, din comuna Brestovăț, a declarat că este angajat al unui service situat pe str. Demetriade și că a luat mașina pentru a face o regenerare a filtrului de particule, însă fără a avea acceptul conducerii firmei la care lucrează”, transmit reprezentanții Poliției Locale, potrivit tion.ro.

Acum este acuzat de furt şi conducere fără permis.