Angela Gheorghiu, aniversare spectaculoasă alături de iubitul mai tânăr cu 22 de ani. „Un vis pe care îl trăiesc” FOTO

Anglea Gheorghiu și Mihai Ciortea au aniversat, la Viena, împlinirea a nouă ani de relaţie. Medicul stomatolog este cu 22 de ani mai tânăr decât celebra soprană.

06 sept. 2022, 08:33
Angela Gheorghiu, aniversare spectaculoasă alături de iubitul mai tânăr cu 22 de ani. „Un vis pe care îl trăiesc” FOTO
Angela Gheorghiu, aniversare spectaculoasă alături de iubitul mai tânăr cu 22 de ani. "Un vis pe care îl trăiesc"

Angela Gheorghiu, aniversare spectaculoasă alături de iubitul mai tânăr cu 22 de ani. Soprana, care va împlini 57 de ani pe 7 septembrie, a declarat că este mai fericită ca niciodată. „Sărbătorim astăzi, la Viena, cea de-a 9-a aniversare! Mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată. Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!”, a scris Angela Gheorghiu pe Instagram.

Cezar Ouatu a desfiinţat-o pe fosta sa iubită, Angela Gheorghiu. „Nu mi-am dorit să fiu prietenul ei!”

Angela Gheorghiu a fost măritată cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ştefan Gheorghiu, și cu tenorul Roberto Alagna, iar din 2013 este într-o relaţie cu Mihai Ciortea, medic stomatolog. Soprana a dezvăluit cum l-a cunsocut pe actualul său iubit: „Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă!”.

Soprana Angela Gheorghiu: „Nu datorez nimic României. Nu am fost susținută de acest stat niciodată în cariera mea!”

„Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că eu şi Mihai că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt. Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentelman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştrii ne adoră împreună şi suntem intr-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, a mai spus Angela Ghgeorghiu pentru Elle.