Angela Similea, motivul CUTREMURĂTOR pentru care s-a retras din muzică

Angela Similea (71 de ani) se retrage de pe scena muzicii, iar anunţul a șocat o țară întreagă. În spatele acestei decizii stau probleme de sănătate.

14 iul. 2017, 16:01
Angela Similea, motivul CUTREMURĂTOR pentru care s-a retras din muzică

Angela Similea are probleme de sănătate din ce în ce mai mari, relatează ziuanews.ro. Apropiații spun că ar avea probleme cu inima. A fost la medic după ce a intrat în panică și a descoperit că are probleme cardiace.

Blestemul CANCERULUI. Coincidenţele CIUDATE din viaţa celebrei Angela Similea

În ultima vreme, Angela Similea nu a dus-o prea bine nici pe plan material. Artista s-a simțit nevoită să vândă conacul fostului ei soț, regretatul Victor Surdu. A cedat locuința la un preț sub cel inițial, printr-o agenție de imobiliare, iar banii au fost împărțiți cu fiicele lui Victor Surdu.

Angela Similea, în LACRIMI. Artista a fost profund marcată de dispariţia unei persoane dragi

Angela Similea și-a vândut casa unui om foarte influent, conform apropiaților. A renunțat la o adevărată comoară. Vila are patru nivele, 16 camere și se întinde pe 1.000 de metri pătrați – suprfața utilă. Este situată pe un teren de 6.500 de metri pătrați, pe marginea unui lac. Artista a reușit ă ajungă cu datoriile la zero, cu banii obținuți din vânzarea conacului.