Angela Similea, sfâşiată de durere. Fratele său a murit

Angela Similea trece printr-o perioadă dificilă, unul dintre cei doi fraţi ai săi încetând din viaţă în urmă cu puţin timp.

08 nov. 2017, 17:56
Angela Similea, sfâşiată de durere. Fratele său a murit

Unul dintre fraţii cântăreţei a încetat din viaţă în urmă cu puţin timp. Potrivit cancan.ro, vedeta a refuzat însă să vorbească despre pierderea dureroasă şi a preferat să-şi poarte doliul cu demnitate.

Angela Similea s-a născut pe 9 iulie 1946, în comuna 1 Decembrie, judetul Ilfov, fiind primul copil al soţilor Petre şi Gherghina Similea, care, ulterior, s-au mutat în Bucuresti. După nașterea Angelei, în familie au mai apărut doi frați, Mihai și Victor.

Părinţii mei vin din zone foarte diferite, tata de pe lângă Bucureşti, iar mama e din Dobrogea. În timpul războiului, tata a ajuns acolo, în satul ei. Făcea parte din corpul sanitar şi a fost încărtiruit lângă casa bunicii. Mama era uluitor de frumoasă, veneau băieţi de la sute de kilometri la baluri, ca să o vadă… Dar tata a reuşit să o convingă pe bunica să i-o dea de nevastă. După ce şi-a terminat stagiul militar, tata s-a întors la Palatul regal, unde lucra, şi bineînţeles că au angajat-o imediat şi pe ea, văzând-o atât de frumoasă şi de harnică, o ţărancă sănătoasa. Se ocupa de apartamentul reginei-mama. Mama mea m-a purtat prin acele locuri, iar influenţa se simte. Pentru că fraţii mei, care sunt născuţi mai târziu, când mama nu mai lucra acolo, sunt diferiţi”, dezvăluia artista, într-un interviu.