Angelina Jolie şi-a ales rochia de mireasă. Află unde va face nunta cu Brad Pitt

Angelina Jolie s-a hotărât să îi aducă un omagiu mamei sale purtând rochia ei de mireasă la nunta cu Brad Pitt. Mama actriţei, Marcheline Bertrand, a murit în 2007, aminteşte 7sur7.be.

17 iul. 2013, 11:53
Angelina Jolie şi-a ales rochia de mireasă. Află unde va face nunta cu Brad Pitt

De altfel, Angelina Jolie şi-a botezat ultimul născut (2008) Vivienne Marcheline. De când a fost supusă unei duble mastectomii pentru a preveni riscul de cancer la sân, actriţa se gândeşte mereu la mama ei, nostalgia fiindu-i sporită de moartea mătuşii ei, tot de cancer la sân, scrie Agerpres.

Angelina Jolie s-a hotărât ca mama ei să fie într-un fel prezentă la nuntă, fie şi numai prin rochia de mireasă. Potrivit unui apropiat al actriţei, ea nu va apela la un designer cunoscut, pentru că va purta rochia de mireasă a mamei ei. „Angie crede că rochia de mireasă din anii 70 a mamei ei este foarte potrivită pentru ceremonia din Hawaii”, spune sursa în revista Grazia, care adaugă că nunta se va desfăşura în cadru extrem de restrâns: cei doi doresc să îşi spună „da” numai în prezenţa celor şase copii ai lor.

Se pare aşadar că Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au răzgândit în privinţa locului unde să facă nunta, despre care toţi credeau că va avea loc pe domeniul lor din Franţa. Şi alegerea unei plaje din Hawaii ar avea legătură cu mama actriţei, lui Marcheline Bertrand plăcându-i foarte mult acele locuri.