Angelina Jolie şi Brad Pitt vând prima lor producţie de ulei de măsline de pe domeniul Castelului Miraval

Castelul Miraval, proprietatea din sudul Franței a lui Brad Pitt și Angelina Jolie, nu a fost vândut după divorțul celor doi și chiar a realizat prima sa recoltă de ulei de măsline, a anunțat marți producătorul de vin asociat domeniului, citat de AFP, scrie Agerpres.

14 mart. 2017, 16:19

Această proprietate unde cele două staruri hollywoodiene s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă în 2014, comercializează un rosé din Cotes de Provence, foarte prețuit în SUA. De asemenea, pe domeniu se află foarte mulți măslini cultivați în terase.

„Există peste 12 hectare și acum, că au atins vârsta de 12 ani, a ieșit un ulei extravirgin 100% bio”, a declarat pentru AFP producătorul Charles Perrin.

Producția rămâne una confidențială, la vânzare fiind scoase în această lună 10.000 de sticle de 0,5 litri.

Uleiul poate fi cumpărat la prețul de 29 de euro jumătatea de litru, potrivit AFP.

Deși cuplul este în divorț din septembrie 2016, „zvonurile de vânzare ale domeniului sunt false”, dă asigurări Charles Perrin.

„Este o investiție pentru familia și copiii lor. Ne-au reconfirmat acest lucru și iau parte la tot ce are legătură cu domeniul. Avem proiecte pe termen lung și tocmai am scos ultimul rosé pe care scrie ‘îmbuteliat de Pitt, Jolie și Perrin'”, a precizat el.