Anghel Damian a petrecut Crăciunul cu familia lui Theo Rose. Ce cadou a primit de la socri

Anghel Damian a petrecut Crăciunul cu familia lui Theo Rose. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi foarte intensă am putea spune. Vor deveni pentru prima oară părinţi, iar de curând au aflat şi sexul bebeluşului, vor avea un băieţel.

26 dec. 2022, 15:11

Anghel Damian a petrecut Crăciunul cu familia lui Theo Rose. Vedeta este foarte activă pe reţelele de socializare, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă. Recent, le-a arătat prietenilor virtuali câteva imagini, unde era împreună cu familia şi iubitul ei. Toţi membrii deschideau cadourile primite de la Moş Crăciun.

Citeşte şi: Theo Rose, dezvăluiri despre cel mai greu moment prin care a trecut: „Mă gândeam la cât de rău îmi e”

Anghel Damian a petrecut Crăciunul cu familia lui Theo Rose

Toţi erau îmbrăcaţi în pijamale haioase cu motive tradiționale, în alb și roșu. Când a venit rândul lui Anghel Damian să-și deschidă cadoul, a rămas de-a dreptul uimit. A primit o bluză foarte groasă de culoare portocalie. „Ai primit șubă”, a spus Theo Rose, amuzată. „Ce culoare frumoasă”, s-a mai auzit pe fundal.

Nici mama artistei nu a fost uitată de Moș Crăciun. Nina Diaconu a primit o păturică electrică, gri, foarte utilă în zilele geroase de iarnă.

Theo Rose rupe tăcerea despre despărţirea de Alex Leonte

Cântăreața a vorbit și despre despărțirea de fostul iubit care s-a întâmplat relativ recent. Ea recunoaște că nu a fost o experiență deloc ușoară.

Eu de când sunt însărcinată mi-am mai pus viața la punct și au început și alți oameni să se gândească la sănătatea mea și mă menajează. Dar până aici a fost… (…) Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea, exact așa cum trebuie. (…)

Dai un search pe Google și am găsit totul despre noi. Nu mai putem acum să ne ascundem sau să facem ceva. Eu multe lucruri din viața mea le aflu din presă. (…)

A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea, a fost grea separarea de Alex, căci despre asta vorbim, în cazul în care cred oamenii că ne ferim. (…) Spui unui necunoscut că ești însărcinată. Îți dai seama că a ieșit pe stradă… Așa arată adevărul meu, altul nu e!”, a spus Theo Rose.