Anghel Damian, adevărul despre relația cu Lia Bugnar. Primele declarații despre motivul despărțirii: „Omul mai matur eram mai degrabă eu decât ea”

Anghel Damian a vorbit deschis despre fosta lui relația, pentru prima dată de la despărțirea de Lia Bugnar. Regizorul serialului "Clanul" a dat detalii despre lunga poveste de dragoste pe care a trăit-o alături de îndrăgita actriță.

22 feb. 2023, 11:28
Anghel Damian, adevărul despre relația cu Lia Bugnar. Primele declarații despre motivul despărțirii: „Omul mai matur eram mai degrabă eu decât ea”

Anghel Damian și Lia Bugnar au avut o relație de lungă durată, de aproape nouă ani, dar în urmă cu un an an au decis să se despartă. Regizorul și actorl a vorbit acum problemele din fosta lui relație cu Lia Bugnar, care e mai în vârstă decât el cu 23 de ani.

Au avut o relație foarte discretă, nu le-a plăcut niciun moment să iasă în față, au stat cât mai feriți de ochii publicului. La finalul verii trecute, Anghel Damian s-a despărțit de actriță și a început o relație cu Theo Rose, alături de care va avea un copil în doar câteva luni.

Citește și Anghel Damian nu vrea să o ia de soţie pe Theo Rose. Prima reacţie a artistei: „S-au întâmplat repede toate”

Anghel Damian a vorbit, în podcastul lui Gojira, atât despre relația lui Lia Bugnar, cât și despre divorțul părinților.

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea

Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul, deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Ei divorțând foarte devreme, având 9 ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce”, a dezvăluit Anghel Damian în podcastul lui Gojira.

Citește și Theo Rose, prima declaraţie despre nunta cu Anghel Damian. Cum au reacţionat părinţii celor doi

Theo Rose, prima declaraţie despre nunta cu Anghel Damian. Cum au reacţionat părinţii celor doi

Theo Rose a dezvăluit că ea și Anghel Damian s-au gândit la posibilitatea de a se căsători înainte de a se naște fiul lor. Artista este însărcinată în cinci luni şi ar urma să devină mamă de băiat la sfârşitul lunii iunie.

Mai mult, Theo Rose susţine că părinții săi s-au bucurat enorm atunci când au aflat că familia urmează să se mărească!

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a spus Theo Rose la ProTV.