Anghel Iordănescu dă o lovitură TERIBILĂ noii conduceri a FRF. Decizia RADICALĂ a Generalului

Au trecut mai puţin de trei săptămâni de când Răzvan Burleanu a fost ales noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, iar noul şef de la Casa Fotbalului se confruntă deja cu primele probleme. Politica sa nu e pe placul directorului tehnic al echipelor naţionale, Anghel Iordănescu, care este pregătit să-şi dea demisia.

24 mart. 2014, 10:34
Anghel Iordănescu dă o lovitură TERIBILĂ noii conduceri a FRF. Decizia RADICALĂ a Generalului

Anghel Iordănescu a fost numit director tehnic al echipelor naţionale de fotbal ale României după ratarea barajului pentru CM 2014, fiind aşezat ca un ghimpe în coasta lui Victor Piţurcă, al cărui contract cu FRF a făcut imposibilă demiterea acestuia, după dubla cu Grecia.

Se pare că în foarte scurt timp Victor Piţurcă va avea din nou mână liberă la selecţie, asta în ciuda faptului că noul şef de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, s-a declarat iniţial adversar al lui Piţi.

Potrivit surselor Libertatea, Anghel Iordănescu ar urma să-şi dea demisia de la FRF, el declarând: „Nu mă înţeleg cu nimeni din federaţie, nici cu Piţurcă, nici cu Burleanu! Vor să mă dea afară! Dar o să plec eu, înainte să mă dea ei afară!„.

Citeşte şi Ştefan Radu l-a refuzat şi pe Răzvan Burleanu. Nu mai e interesat de echipa naţională

În plus, Generalul nu exclude varianta de a candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. „Dacă vor fi alegeri la FRF, voi candida. Mă voi băga şi voi pune în aplicare programul lui Gică Popescu„, ar fi spus Iordănescu. Alegeri anticipate ar avea loc în cazul în care un club ar contesta anomaliile de la votul din 5 martie, fapt ce ar putea conduce la anularea rezultatului. De asemenea, Dumitru Dragomir ar dori să candideze la preşedinţia FRF, el urmărind alungarea lui Răzvan Burleanu de la Casa Fotbalului.

Citeşte şi Gică Hagi: „Mircea Sandu a făcut pe şoferul lui Burleanu”