ANGLIA-ROMÂNIA. „Tricolorii” vor să evite a patra înfrângere consecutivă, iar Rădoi vorbeşte de plecarea de la naţională: „Contractul se poate încheia oricând”

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că în contractul său cu FRF există o clauză conform căreia acordul poate înceta oricând.

05 iun. 2021, 23:24
ANGLIA-ROMÂNIA. „Tricolorii” vor să evite a patra înfrângere consecutivă, iar Rădoi vorbeşte de plecarea de la naţională: „Contractul se poate încheia oricând”

ANGLIA-ROMÂNIA. “Sunt în continuare aici, voi încerca până la final, aşa cum bine ştiţi este o clauză în contract atât de parte federaţiei cât şi de partea mea, aşa că oricând se poate termina acest contract. Dacă eu voi achita acea clauză pot pleca, la fel, dacă voi fi dat afară federaţia va trebui să achite această clauză”, a spus Mirel Rădoi.

El a precizat însă că deocamdată nu se gândeşte la o eventuală despărţire: “Deocamdată sunt aici, nu mă gândesc la lucrul ăsta, mă gândesc că mâine seară avem un meci foarte important”.

ANGLIA-ROMÂNIA. Referitor la meciul de duminică, selecţionerul a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că le-a cerut jucătorilor echipei naţionale să joace cu curaj împotriva Angliei.

Va fi un meci destul de intens, sunt sigur că jucătorii sunt motivaţi deja. Toţi îşi vor dori să joace mâine. Cred că în primul rând Anglia aseamănă jocul nostru cu cel al Croaţiei. Folosim aproximativ acelaşi sistem. Există o diferenţă de valoare, dar la un meci cu Anglia ne putem ridica la cel mai înalt nivel. Oricare jucător din naţionala Angliei poate fi decisiv. Cred că pot continua nume într-un minut fără să mă întrerup. Kane, Sterling şi Rashford pot speria orice apărare din lume. Teamă nu ne este. Dar ne vom lua măsuri, să fim precauţi, să nu le dăm spaţii foarte mari”, a spus Rădoi.

Citeşte şi Mirel Rădoi, criticat dur de un fost selecţioner, după înfrângerea cu Georgia. „Ce jucăm noi e ceva de carnaval”

El a precizat că naţionala tricoloră va trebui să nu se axeze doar pe organizarea defensivă în meciul cu englezii. “De obicei încercăm să întâlnim adversari foarte puternici, pentru că suntem şi la un schimb de generaţie. Sunt sigur că vom întâlni o oechipă foarte puternică, agresivă. Ca să punem probleme Angliei nu va trebui să ne axăm doar pe organizarea defensivă, va trebui să alternăm momentele când să facem pressing şi când să avem o organizare defensivă foarte bună. Sper ca odată cu prima victorie să încercăm să avem mult mai mare încredere. Mâine seară jucătorii vor trebui să joace cu curaj. Asta le-am cerut, să vedem curaj, să vedem personalitate”.

Naţionala României va întâlni selecţionata Angliei într-un meci amica, duminică, la Middlesbrough, de la ora 19.00.

Citeşte şi ROMANIA GEORGIA 1-2. Trei înfrângeri consecutive pentru Mirel Rădoi

 


loading...
Partenerii noștri