Angry Birds pleacă în spaţiu. Vezi ce aduce noua versiune a jocului

Samsung Electronics şi Rovio au anunţat marţi colaborarea în ceea ce priveşte lansarea noului joc Angry Birds Space.

28 feb. 2012, 14:26
Angry Birds pleacă în spaţiu. Vezi ce aduce noua versiune a jocului

Cele două companii, lideri în domeniul dispozitivelor mobile, respectiv în cel al jocurilor pentru dispozitive mobile, colaborează pentru lansarea noului titlu al celei mai de succes francize de jocuri pentru dispozitivele mobile. În urma acestui parteneriat strategic, Samsung şi Rovio vor coopera pentru a promova smartphone-urile şi tabletele Samsung şi noul joc al celor de la Rovio.

Angry Birds pregătesc o misiune de salvare pentru a merge unde nicio pasăre nu a ajuns până acum, într-un mediu cu o forţă gravitaţională redusă şi cu lumi noi şi nevăzute. Prin colaborarea cu Samsung şi cu renumita gamă de smartphone-uri şi tablete GALAXY ale companiei, Rovio le oferă fanilor conţinut exclusiv.

„Angry Birds Space este, probabil, cel mai amplu proiect lansat de Rovio până acum şi ne bucurăm că Samsung este partenerul nostru pentru această lansare. Angry Birds Space este aplicaţia perfectă pentru noile smartphone-uri de la Samsung”, a declarat Ville Heijari, Vicepreşedinte al Franchise Development în cadrul Rovio.


loading...
Partenerii noștri