Animale de companie care deţin averi de milioane de euro. Care este cel mai bogat patruped FOTO

A câştigat aproape trei milioane de euro numai anul trecut, călătoreşte cu avionul particular, are două menajere şi o gardă de corp la dispoziţie. Nu este vorba despre stilul de viaţă al vreunei actriţe vestite, ci aşa trăieşte Choupette, felina adorată de creatorul de modă Karl Lagerfeld. Şi alte animale de companie trăiesc pe picior mare, la fel ca Choupette, din moşteniri sau de pe urma banilor câştigaţi din contracte publicitare.

31 mai 2015, 18:44

Averea lui Choupette, pisica designerului Karl Lagerfeld, ar ajunge la peste 90 de milioane de euro, aproape la fel de mult ca banii câştigaţi de felina cântăreţei Taylor Swift, botezată Olivia Benson, potrivit adevarul.ro.

Grumpy Cat are o avere estimată la 92 de milioane de euro, bani făcuţi din actorie şi reclame. Felina morocănoasă a devenit celebră în 2012, după ce a fost postată pe internet o poză care o înfăţişa.

Gunther al IV-lea este un ciobănesc alsacian care a moştenit peste 300 de milioane de euro de la tatăl său, Gunther al III-lea. Contesa austriacă Karlotta Liebenstein le-a lăsat întreaga sa avere când a murit, în 1992.

O pisică adunată de pe străzi, Tommaso a devenit unul dintre cele mai bogate animale din lume după ce o femeie bogată din Italia i-a lăsat o moştenire de 12 milioane de euro, după ce a murit la vârsta de 94 de ani.

Conchita este un chihuahua care a moştenit o avere de aproape 10 milioane de euro de la stăpâna sa, Gail Posner, care a murit în 2010. Fiul bogătaşei s-a ales doar cu 900.000 de euro.

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey este îndrăgostită de „copilul“ ei, un cocker spaniel pe nume Sadie. Oprah a declarat într-o emisiune că va lăsa prin testament mai multe milioane de euro căţeilor ei, iar Sadie va primi 5 milioane de euro.