Aniversare cu emoţii pentru soţii Năstase. Vezi mesajul Danei Năstase pentru fostul premier

La împlinirea a 29 de ani de căsnicie, Dana Năstase i-a trimis un mesaj înduioşător fostului premier. Spune că l-a visat şi că a plâns în speranţa că vor fi din nou împreună, cât mai curând.

02 aug. 2014, 12:16
Aniversare cu emoţii pentru soţii Năstase. Vezi mesajul Danei Năstase pentru fostul premier

„Adrian, am avut un vis! Eram împreună, aşa cum am fost în ultimii 29 de ani. Aceiaşi, tu şi eu. Ne-am întâlnit cu Dumnezeu, care ne-a spus: vă mai dau de trăit împreună încă o sută de ani. Să compenseze anii în care, prin forţa lucrurilor şi micimea oamenilor, aţi stat separaţi”, a scris Dana Nastase.

Soţia fostului premier este emoţionată la gândul că, în cel mult o lună de zile, şi-ar putea vedea soţul acasă. Condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru corupţie, Adrian Năstase a impresionat deja prin comportamentul exemplar din închisoare şi a obţinut, în primă instanţă, eliberarea condiţionată.

„Am lăcrimat şi am adormit cu gândul la tine, la noi, la cei 29 de ani petrecuţi alături de omul care ne-a luminat existenţa mie şi altor milioane!”, i-a mai scris Dana Năstase, soţului.

Acum, familia Năstase mai are de trecut un obstacol. Procurorii au contestat decizia judecătorilor de a-l elibera pe fostul premier la şapte luni de la încarcerare, iar decizia finală se va lua la Tribunalul Bucureşti.