Aniversare de coșmar pentru un copil de cinci ani. Și-a pierdut ambii părinți din cauza COVID-19

Ziua de naștere a unui copil de cinci ani, care ar fi trebuit să fie una fericită, s-a transformat în coșmar. Micuțul a rămas fără părinți fix în perioada în care trebuia să-și sărbătorească aniversarea.

30 nov. 2020, 09:34
Aniversare de coșmar pentru un copil de cinci ani. Și-a pierdut ambii părinți din cauza COVID-19

Aniversare de coșmar pentru un copil de cinci ani. Și-a pierdut ambii părinți din cauza COVID-19

Ambii părinți ai copilului au murit de COVID. Zeci de vecini s-au adunat în casa băiețelului, dar nu pentru ziua lui, ci pentru priveghi.

Incidentul tragic s-a petrecut în orașul texan San Antonio, Statele Unite. Oamenii din comunitatea în care locuiau, au încercat să-l facă pe copil să treacă mai ușor peste evenimentul tragic și să fie alături de el.

Priveghiul a durat aproape o oră. Toți vecinii, dar și cunoscuți din zone îndepărtate ale SUA au mers să-i fie alături de băiat în cea mai neagră zi din viața lui. Tatăl lui s-a infectat cu COVID de la locul de muncă și, din nefericire, a murit la scurt timp.

Apoi, după doar câteva luni, și mama lui s-a infectat și nici ea nu a reușit să facă față virusului puternic. Starea ei s-a înrăutățit, iar în cele din urmă s-a ajuns la deces. Atât Raiden, cât și bunicii lui, au fost devastați.

“Mi-a spus că-şi doreşte să-i aibă înapoi ca adulţi. Pentru că acum el crede că sunt îngeri. Şi că ne protejează şi veghează asupra noastră”, a spus Rozie Salinas, bunica băiatului, cea care are grijă de acum înainte de Raiden, potrivit NBCNews.

Bunica băieţelului – cea care are grijă de el acum – e copleşită de valul de susţinere venit din partea întregii comunităţi.

Citește și Povestea emoționantă a adolescentei care trebuie să învețe din nou să vorbească și să meargă. „Peste câțiva ani se va bucura din nou de viață”

Citește și Transformarea şocantă a unei asistente care îngrijeşte bolnavii de Covid, în 8 luni a ajuns de nerecunoscut, „Am fost tot timpul în modul dezastru”