ANIVERSARE la închisoare pentru Adrian Năstase. Fostul premier a împlinit 64 de ani VIDEO

Prima zi de naştere sărbătorită în închisoare de Adrian Năstase. Fostul premier a împlinit, duminică, 64 de ani şi a primit vizita familiei în Peniteciarul Jilava. La condamnarea trecută, în urmă cu doi ani, Adrian Năstase şi-a petrecut ziua de naştere pe patul de spital, după ce a încercat să se sinucidă. Acum însă, speră la eliberarea mai rapidă din închisoare.

22 iun. 2014, 09:08
ANIVERSARE la închisoare pentru Adrian Năstase. Fostul premier a împlinit 64 de ani VIDEO

Vârsta de 64 de ani îl găseşte pe Adrian Năstase în închisoare.

Dana Năstase, precum şi Mihnea şi Andrei, cei doi fii ai fostului prim-ministru, l-au vizitat duminică pe Adrian Năstase în închisoare. Ei au stat în jur de două ore împreună cu fostul premier, căruia i-au adus cadouri, dar şi mai multe mesaje şi urări transmise de oameni din ţara si străinătate.

„Ne-am întâlnit, ne-am povestit fiecare zi ce facem acasă. De data asta am venit cu liste întregi de mesaje pentru el (…) Am fost în vizită de ziua lui, vom sărbatori acasă”, a marturisit Dana Năstase.

În 2013, fostul premier îşi aniversa ziua de naştere împreună cu familia, într-o excursie de o săptămână, primită cadou, potrivit România TV.

Ziua de naştere a lui Adrian Năstase a devenit şi un moment de tristă amintire. În 2012, fostul premier a încercat să îşi pună capăt zilelor, după ce a fost condamnat în dosarul „Trofeul Calităţii”. Astfel, în 2012, de ziua lui, Adrian Năstase a fost ţintuit la pat, la Spitalul Floreasca.

Până anii trecuţi, ziua de naştere a lui Adrian Năstase era un eveniment major în familia sa, dar şi în PSD. În 2008, fostul premier petrecea cu toată familia atât ziua lui, cât şi aniversarea lui Mihnea, fiul său. Acum patru ani, colegii de partid i-au oferit lui Adrian Năstase un tort cu simbolul celor născuţi în iunie 1950, un tigru de metal.

CITEŞTE ŞI: Curtea de Apel Bucureşti decide pe 24 iunie dacă acordă un spor de pedeapsă lui Adrian Năstase