O fată cuminte scandalizează Hollywoodul

Anna Kendrick, actriţă în seria "Twilight", i-a năucit recent pe admiratorii ei cu fotografii, foarte sexy, în costum de baie, în vacanţa pe care a petrecut-o în Mexic. În afară de imagini, Anna a făcut şi comentarii mai mult decât îndrăzneţe, chiar obraznice.

07 mart. 2013, 10:01
O fată cuminte scandalizează Hollywoodul

Vedeta în vârstă de 27 de ani a pozat într-un costum de baie de culoare neagră, cu spatele dezgolit, stând cu genunchii sub ea, pe marginea apei şi aruncând priviri galeşe către persoana care o fotografia.

Anna Kendric a trimis imaginile sutelor de mii de admiratori de-ai ei, pe Twitter, „asortate” cu comentarii personale cam obraznice, primul dintre acestea referindu-se la costumul de baie şi poziţia în care stătea în apă: „Cum o să-mi învăţ viitorii copii ce înseamnă umilinţa care întăreşte caracterul dacă nu ar exista fotografiile sexy?”.

Într-un alt mesaj postat pe Twitter, pe care l-a asociat cu fotografia în care apare ghemuită într-un dulap, Anna scrie: „Mă provoacă să intru şi apoi mă consideră ciudată. Ipocriţii!”

În fine, cel mai „hot” comentariu pe care l-a făcut a fost: „Nu mă mai duc niciodată la un film cu Ryan Gosling. Se pare că masturbarea în ultimul rând de scaune este considerată încă nepotrivită”.