ANP face precizări privind starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, internat la Spitalul Penitenciarului Jilava

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat joi că niciun pacient de la Spitalul Jilava nu necesită îngrijiri de terapie intensivă, după ce Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD, anunţase că nimeni nu ştie nimic despre starea de sănătate a fostului preşedinte social-democrat.

17 dec. 2020, 18:20
ANP face precizări privind starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, internat la Spitalul Penitenciarului Jilava

ANP a emis un comunicat în care afirmă că niciunul dintre pacienţii internaţi la Spitalul Penitenciarului Jilava, fiind inclus şi Liviu Dragnea, nu necesită îngrijire de terapie intensivă, toţi infectaţii cu Covid 19 prezentând simptome uşoare sau medii.

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu Covid-19”, a transmis ANP.

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu anunțase anterior că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, internat la Spitalul-penitenciar Jilava, s-a înrăutățit şi nimeni din familia sau dintre apropiaţii fostului preşedinte social-democrat nu poate lua legătura cu el.

ANP aduce clarificări în privinţa stării de sănătate a lui Liviu Dragnea

Precizările ANP vin în contextul în care Codrin Ştefănescu anunţase tot joi, pe Facebook, că starea lui Liviu Dragnea s-a înrăutăţit.

„Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc!

Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți!

De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei!

Vă voi ține la curent când vom afla detalii!”, a scris Codrin Ştefănescu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Într-o intervenţie la Antena 3, partenera de viață a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a declarat că a sunat joi la spitalul Jilava după ce a aflat aceste informații venite pe surse și nu a primit niciun răspuns.

„Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

Citeşte şi: Bogdan Stanoevici, în stare gravă din cauza COVID. Fostul preşedinte este intubat