ŞOC la „Chefi la cuţite”. Un concurent s-a lăudat că a ars câini şi pisici după ce le-a disecat. Reacţia şefilor de la Antena 1 VIDEO

În timpul ediţiei "Chefi la cuţite“ din 28 octombrie, un bucătar din Republica Moldova, pe nume Vasile Cvasnei, a declarat că a ars câini şi pisici după ce le-a disecat. Declaraţiile au stârnit revolta telespectatorilor şi a celor trei chefi.

30 oct. 2019, 19:44

Vasile Cvasnei, un bucătar din Republica Moldova, a vorbit cu nonşalantă despre cum a ars câini şi pisici după ce le-a disecat. Basarabeanul a relatat cum prinde pisici, le jupoaie și le dă foc. Acesta a mai povestit că chinuie câinii maidanezi sau chiar pe cei ai vecinilor, iar pe ai săi îi ține flămânzi pentru a vedea dacă vor mânca felinele arse! Cu toate acestea, Antena 1 a difuzat imaginile, pe care le-a scos ulterior la redifuzarea emisiunii şi din materialele online.

CHEFI LA CUŢITE 2019. Un Cuţit de Aur, ultima amuletă, un rege dac, fanul lui Ceauşescu şi multe preparate spectaculoase

Cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, au refuzat să mai jurizeze preparatul concurentului în urma afirmaţiilor revoltătoare pe care le-a făcut.


loading...