Antena 1 îl ameninţă cu tribunalul pe Petrişor Obae, deținătorul site-ului "Pagina de Media"

Publicat: Joi, 07 Februarie 2013 18:49 // Actualizat: Joi, 07 Februarie 2013 20:21 // Sursa: RTV.net

Postul de televiziune Antena 1 a declarat că îl va acționa în instanță pe deținătorul site-ului "Pagina de Media", Petrişor Obae, pe motiv că articolele publicate de acest site au adus televiziunii Antena 1 prejudicii în valoare de jumătate de milion de euro.

"Antena TV Group îl va acționa în instanță pe domnul Petrișor Obae, deținătorul site-ului “Pagina de Media”, având în vedere prejudiciile de imagine și materiale produse companiei noastre prin acțiunile de defăimare ale postului de televiziune Antena 1 și a emisiunii Acces Direct", se arată în comunicatul televiziunii.

Potrivit aceluiaşi comunicat, Antena 1 a declarat că "acțiunile domnului Obae au un caracter de manipulare a opiniei publice și a clienților care au relații comerciale cu Antena 1". Companie ţine să precizeze că "situația este agravată de atitudinea ostilă și dezechilibrată pe care domnul Obae a manifestat-o în mod constant de-a lungul timpului față de postul nostru, comparativ cu alte televiziuni".

Postul Antena 1 a anunţat că îl va acţiona în judecată pe Petrişor Obae, în cursul zilei de vineri, adăugând faptul că prejudiciile produse depăşesc suma de 500.000 de euro.

Scandalul a pornit după ce site-ul "Pagina de Media" a publicat un articol în care a prezenta un episod al emisiunii Acces Direct, difuzat în cursul zilei de luni. Site-ul a dezbătut un reportaj realizat la Adriana Bahmuţeanu acasă, unde Ioana Tufaru a fost filmată în timp ce îşi curăţa o ureche cu un beţigaş. Petrişor Obae a fost frapat de faptul că obiectul folosit pentru igienizare a fost arătat telespectatorilor, în prim-plan.

Ulterior, în cursul zile de marţi, "Pagina de Media" a publicat o listă a clienților de publicitate care au avut publicitate în ediția de luni a emisiunii Acces Direct cu Ioana Tufaru. Acest articol a dus la o reacţie negativă din partea companiei Avon, care a decis retragerea spoturilor din calupurile publicitare ale acestei emisiuni, urmând să se reorienteze către alte spoturi orare ale aceluiaşi post de televiziune.

Petrişor Obae a spus că informaţiile prezentate de el au putut fi vizionate de toţi cei care a văzut emisiunea, mai ales că a avut o audienţă record. De asemenea, el a adăugat că va apela la serviciile unui avocat, dacă va fi cazul.

„Ceea ce am scris pe Paginademedia.ro a fost reflectarea a ceea ce s-a întâmplat în emisiunea de pe Antena 1. Informaţiile publicate au putut fi văzute şi de ceilalţi telespectatori ai emisiunii. Decizia de a retrage reclama dintr-o sigură emisiune, nu de pe tot postul de televiziune, i-a aparţinut companiei Avon şi nu a fost făcută la cererea Paginademedia.ro", a declarat Petrişor Obae pentru ROMÂNIATV.NET.

 

 

 

loading...
8 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 feb 23:59
Votează email 0 email
...a avut o audienţă record. De asemenea, el a adăugat că va apela la serviciile unui avocat, dacă va fi cazul. Citeste mai mult pe RTV.NET


STIRI SIMILARE...
08 feb 20:37
Răspunde | Votează email 0 email
Andrei
Audienta este data de cei care urmaresc emisiunile, pentru a vedea pana unde poate duce ridicolul realizatorilor. Acesta nu este divertisment, nu este educatie, este manipularea opiniei publice.
08 feb 11:39
Răspunde | Votează email 0 email
Martin
ANTENELE PAR A AVEA DREPTATE AICI..
08 feb 10:00
...“Acces direct”. Grupul TV al trustului Intact a anuntat, joi, ca il da in judecata pe detinatorul site-ului Paginademedia.ro, Petrisor Obae...
08 feb 09:57
Votează email 0 email
...a avut o audienţă record. De asemenea, el a adăugat că va apela la serviciile unui avocat, dacă va fi cazul. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
07 feb 23:34
Răspunde | Votează email 0 email
ROYCE
Toti frustratii isi dau cu parerea si vorbesc pe langa subiect. Sper ca acest individ sa raspunda pentru prejudiciile pe care le-a adus postului Antena 1.
07 feb 23:18
Răspunde | Votează email 1 email
Casablanca
Sa-l dea in judecata pe acest amator, Obae, care este frustrat pentru ca cei din Trustul Intact nu l-au angajat si pe el. Nici nu aveau cum sa-l angajeze din moment ce individul asta este un amator.
07 feb 19:42
Răspunde | Votează email 0 email
Andrei
Milion pe care vor sa-l incaseze de la altii pentru a-si plati vedetele prefacute pe care le promoveaza. D-l Georgescu(CNA),murdariile si atacurile din aceste emisiuni care cersesc bani din partea celor care au sesizat vulgaritatea lor, nu va intereseaza?
Mai sunt si altii care spera sa-si salveze accidentele incercand sa faca tot felul de speculatii.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H