Antireclama a umplut conturile celor implicați în producția și distribuția filmului „Tati Part-time”. Pelicula s-a menținut în fruntea box-office-ului trei săptămâni din patru

Filmul „Tati Part-time” a avut parte de nenumărate critici, cele mai multe țintind-o pe micuța Eva Măruță despre care mulți au spus că este lipsită de talent și că a ajuns în distribuție doar datorită faptului că este fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Cu toate astea, filmul a făcut încasări-record.

06 feb. 2024, 22:38
Antireclama a umplut conturile celor implicați în producția și distribuția filmului „Tati Part-time”. Pelicula s-a menținut în fruntea box-office-ului trei săptămâni din patru

„Tati Part-time” a fost lansat în cinematografe la începutul anului, iar odată cu el, au început și controversele legate de apariția Evei Măruță în film. Cu toate astea, sălile de cinematograf au fost pline timp de o lună întreagă. Iar acest lucru este vizibil la nivel de încasări. Cu un total de 1.002.825 de spectatori, filmul a generat încasări impresionante de peste 7 milioane de dolari, în cele patru săptămâni de la lansare. Aceste cifre, furnizate de Cinemagia, indică un succes financiar notabil pentru producție.

Pelicula „Tati part-time”, cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale, astat în fruntea box office-ului românesc în primele două săptămâni de la lansare. În cea de-a treia săptămână, a fost surclasat de „Klaus & Barroso” și de „The Beekeeper”. A revenit, însă, în fruntea box-office-ului după patru săptămâni de la debut. În ultima săptămână din ianuarie, filmul regizat de Letiția Roșculeț a atras 340.789 de spectatori și a generat încasări de 2 milioane de dolari, scrie actualitate.net

Încasările vor fi împărțite între cinematografe, distribuție și producători.

„Tati Part-time”, în prima săptămână de la lansare, în box office: încasări de peste 900 de mii de dolari:

Tati Part-time

„Tati Part-time”, în cea de-a doua săptămâna de la apariția în cinematografe, cu încasări de peste un 1,4 milioane de dolari. A fost pentru a doua săptămână consecutiv pe primul loc în box office:

Tati Part-time

 

„Tati Part-time”, în cea de-a treia săptămână în top trei, de această dată a coborât două poziții de la locul 1, însă a generat venituri de peste 1,7 milioane de dolari:

Tati Part-time

 

„Tati Part-time”, în cea de-a patra săptămână de la apariția în cinematografe a revenit pe locul 1, generând vânzări de peste 2 milioane de dolari.

Tati Part-time

Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie”. Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, a scris Cătălin Măruţă pe Facebook.