Antonescu: Ar fi şi două mii de persoane care să mă bată ca intelect. Dar cum îşi dă seama Băsescu?

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a replicat miercuri unor declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu în ceea ce priveşte intelectul său, precizând că ar putea fi şi două mii de persoane care să-l înfrângă la prezidenţiale, dar problema ar fi cum îşi dă seama Traian Băsescu despre acest lucru.

13 mart. 2013, 13:33
Antonescu: Ar fi şi două mii de persoane care să mă bată ca intelect. Dar cum îşi dă seama Băsescu?

Antonescu a fost întrebat cum vede declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, care a susţinut că în PDL sunt două persoane care ar putea să îl bată în alegerile prezidenţiale, pentru că îi sunt superiori intelectual, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Antonescu: Eu nu sunt mason, dar nu e o condiţie pentru membrii PNL să fie sau nu masoni

Ar putea fi şi două mii de persoane, n-ai de unde să ştii… Problema este cum îşi dă seama preşedintele„, a replicat Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la DigiTV, că în PDL sunt doi oameni, bărbaţi, care se pot bate cu succes în 2014 cu Crin Antonescu la prezidenţiale pentru că îi sunt superiori intelectual acestuia şi au experienţă. Băsescu a mai declarat că USL a fost o alianţă de succes şi că este convins că Uniunea îl va susţine pe Crin Antonescu la prezidenţialele din 2014, iar acesta are şanse de a deveni preşedinte.

Citeşte şi Antonescu, întrebat de un ziarist despre „politica de racolare” a PNL: Asta e calomnie, stimate domn

Preşedintele Traian Băsescu declara, pe 15 februarie, că PDL are un prezidenţiabil acum în interiorul său, care este bărbat, precizând însă că actuala conducere a formaţiunii are o problemă „de a vedea ziua de mâine”.

Citeşte şi Pronosticul lui Băsescu: Antonescu are ŞANSE la prezidenţiale pentru că USL nu se va rupe