Antonescu, felicitat de Băsescu cu ocazia zilei sale de naştere. Află ce cadou i-a trimis şi cum va petrece

Liderul liberal Crin Antonescu a spus, vineri, că a primit deja, de la preşedintele Traian Băsescu, un buchet de trandafiri, deşi ziua sa de naştere este sâmbătă, el arătând că va petrece în sânul familiei şi că îşi doreşte să "reziste la tot".

20 sept. 2013, 15:03
Antonescu, felicitat de Băsescu cu ocazia zilei sale de naştere. Află ce cadou i-a trimis şi cum va petrece

Întrebat dacă a primit până acum vreun mesaj de la preşedintele Traian Băsescu cu ocazia zilei de naştere, Antonescu a spus: „Am primit, da, deja, deşi ziua mea e abia mâine. Trandafiri, dar nu roşii”.

Înterbat cum va petrece sâmbătă, Antonescu a spus că îşi doreşte să stea în sânul familiei. „Cu ajutorul lui Dumnezeu şi dacă o să reuşesc, în sânul familiei. Sper să rezist la tot”, a spus Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis premierului Victor Ponta, care împlineşte vârsta de 41 ani, un coş cu 11 trandafiri albi, împreună cu un carton pe care era trecut numele preşedintelui alături de semnătură, dar fără urări de „La Mulţi Ani”, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Gestul preşedintelui de a trimite trandafiri albi este unul protocolar, repetat şi în alte ocazii, cu diferite personalităţi. Vineri dimineaţa, preşedintele Traian Băsescu a declarat că l-a felicitat încă de joi pe premierul Victor Ponta de ziua lui de naştere şi că i-a trimis un buchet de flori, iar întrebat ce flori i-a trimis, şeful statului a spus râzând: „Ei, nu ştiu, întrebaţi-l. Crini”.

Preşedintele PNL a fost întrebat, vineri, cum comentează faptul că preşedintele Traian Băsescu i-a trimis premierului Victor Ponta flori de ziua de naştere, liberalul răspunzând: „Frumos. Probabil ca să-i intre în voie, ca să se împace şi cu domnul Băsescu”.

Antonescu împlineşte, sâmbătă, 54 de ani.