Antonescu: „Klaus Iohannis a fost un om potrivit la locul potrivit”

Fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu, a declarat într-un interviu la Smart FM, că Partidul Naţional Liberal a procedat corect atunci când a ales să-l susţină pe Klaus Iohannis.

26 nov. 2015, 18:30
Antonescu: „Klaus Iohannis a fost un om potrivit la locul potrivit”

Klaus Iohannis a fost un om potrivit, la locul potrivit. În politică nu se fac opțiuni sentimentale, se fac opțiuni pragmatice. Din acest punct de vedere, alegerea PNL-ului, care a mers cu Iohannis, a fost una corectă. În ce măsură candidatul său reprezintă identitatea partidului este o altă discuție„, a declarat Crin Antonescu.

Fostul preşedinte al PNL a adăugat că nu este mulțumit de primul an de mandat al președintelui Iohannis. „Nu pot să spun că anul care a trecut a fost unul în care exercițiul prezidențial m-a încântat. Oricum, în funcție de mandatul trecut, chiar dacă am văzut un exercițiu mai palid, acesta a fost mai decent„.

În plus, Antonescu a mai spus că nu intenționează să revină în politică. „Nu există un viitor politic pentru mine. Politica este un episod. Eu când vin, vin. Și când plec, plec„, a spus Crin Antonescu.

CITEŞTE ŞI: Crin Antonescu: PNL face aceleaşi greşeli ca PD-ul în timpul preşedinţiei lui Băsescu