Antonescu: Nu dau doi bani pe domnul Tăriceanu. Partidul lui e făcut în debaraua PSD VIDEO

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, în direct la România TV, că nu are nicio urmă de respect pentru Călin-Popescu Tăriceanu.

03 iul. 2014, 19:19
Antonescu: Nu dau doi bani pe domnul Tăriceanu. Partidul lui e făcut în debaraua PSD VIDEO

Antonescu a afirmat că îi respectă intenţia de a candida la preşedinţia României, dar că nu dă doi bani pe persoana acestuia.

„Partidul lui Tăriceanu e un partid făcut în debaraua PSD-ului. Şi aici nu acuz cu nimic PSD-ul. Şi dacă-şi pune mintea, Chiţoiu îl bate pe Tăriceanu dacă e să fie competiţie în partid pentru conducerea partidului. Dar nu cred că va fi competiţie în acel partid făcut de Tăriceanu, pentru că Tăriceanu pierde. Cei care s-au dus după el s-au dus la PSD, la uşă.
Nu dau doi bani pe domnul Tăriceanu, îi intenţia de a candida la preşedinţia României. Dar, ca persoană, nu dau doi bani pe el”, a spus Antonescu.

Crin Antonescu a mai spus că, dacă Tăriceanu era nemulţumit, atunci trebuia să-şi exprime nemulţumirea în interiorul PNL. Iar acest lucru trebuia făcut prin anunţarea sa ca şi candidat la preşedinţie, pentru a vedea ce susţinerea are în interiorul grupării liberale.