Antonia, atacată dur de socrul ei. Pentru PRIMA DATĂ, Ciro Castellano o desfiinţează şi face acuzaţii grave

Aflată în plin proces de divorţ a cărui miză o reprezintă obţinerea custodiei micuţei Maya, Antonia susţine că este ţinută departe de fiica sa, în vreme ce familia fostului ei soţ spune că nimeni şi nimic n-au împiedicat-o să fie alături de Maya, dar în Italia.

11 ian. 2014, 11:23

În acţiunea de divorţ intentată de Antonia la jumătatea lunii decembrie, cântăreaţa îşi acuză soţul că o ţine departe de fiica ei, plângându-se şi de faptul că micuţa este crescută doar de rude căci nici fostul ei soţ nu îşi petrece prea mult timp cu ea. Chiar dacă Antonia susţine că ar fi în stare de orice pentru a fi alături de fiica ei, cântăreaţa nu a mers să-şi vadă fiica de Crăciun. Asta în ciuda faptului că familia lui Vincenzo susţine că ea poate veni oricând să îşi vadă copilul. Ce-i drept, surse din apropierea fostului ei soţ spun că, într-adevăr, acesta nu este de acord ca Maya să vină să locuiască cu mama ei în România nici măcar pentru câteva zile, Vincenzo nesuportând ideea că fiica lui ar putea avea şi vreo altă prezenţă masculină prin preajmă, de exemplu pe Alex Velea.

„Părinţii micuţei se despart acum, instanţa va hotărî cu cine va sta fetiţa. Nimeni nu i-a interzis Antoniei să stea cu copilul ei, de altfel, de când Maya e în Italia, a fost în vizite, în vacanţe. Dacă vrea să îşi vadă fiica, poate să meargă la ea în Italia. Aşa cum are timp de vacanţe şi de alte lucruri, să găsească timp şi pentru asta. Copilul are grădiniţă, are activităţi extraşcolare, are o viaţă bine organizată, nu trebuie să i se strice programul. Ce să facă în România? Şi mama ei munceşte, are concerte, deci…”, spune Ciro Castellano, potrivit ziarulring.ro.

Vezi: Antonia bate în retragere. „Alex Velea e un subiect care mă incomodează”