Antonia, criticată dur de fani după ce a postat pe Facebook o fotografie cu fiica ei în ziua de Crăciun

Antonia a petrecut Crăciunul alături de fiica sa în Italia şi este în culmea fericirii. Pentru că nu a mai vazut-o de mult timp pe micuţa Maya, cântăreaţa a luat cu ea o mulţime de cadouri. O cameră întreagă a umplut cu jocuri, păpuşi şi hainuţe, iar momentul a fost imortalizat şi împărtăşit cu fanii cântăreţei pe Facebook. Din păcate nu toată lumea a fost de acord cu gestul Antoniei acuzând-o că nu se gândeşte la copiii amărâţi care nu primesc nimic de la Moş Crăciun.

26 dec. 2015, 18:37

Antonia a fost certată de fanii ei după ce a postat pe pagina de Facebook o fotografia cu Maya înconjurată de cadouri.  Mulţi i-au spus că nu aşa trebuie să-ţi răsfeţi copilul şi că în primul rând fetiţa are nevoie de dragostea ei, nu de lucruri materiale. În plus, cântăreţei i s-a reproşat că nu se gândeşte şi la copiii nevoiaşi care nu primesc de Crăciun astfel de jucării pentru că părinţii sunt săraci.

VEZI şi ANTONIA, poză EMOŢIONANTĂ cu fetiţa ei pe Facebook FOTO

„Ostentativ….nu credeti? Unii nu-si permit pentru copiii lor, poate, nici macar o jucarie. Ok, nu e vina voastra, dar fiti umani, ganditi-va si la altii. Nu l-am vazut in poza pe Mos Craciun, cred ca deja fetita stie puterea banului si cu siguranta NU se bucura de Mos Craciun. Oricum, Craciun Fericit!”, „Bai ce sa zic, foarte dragut, ii fac poftele copilului lor dragalas , ca au de unde. Dar au dat si ei niste pungute unor copii care nu au? Asa de Craciun? Zic doar..”, „Si fiul meu are an de an multe cadouri, dar chiar sa umpli o camera e cam exagerat indiferent cati bani ai”, Toate aceste jucării nu ii vor înlocui dorul și lipsa ta. Nu te judec, nu îmi stă în caracter, dar în locul tău mi-aș reevalua sistemul de valori, aș lăsa bâțâiala o vreme și aș recupera copilul. Ești mamă înainte de toate draga mea, îmi pare rău că te dezamăgesc”, „Mi se pare de prost gust sa te lauzi pe fb cu cate cadouri i-ai cumparat copilului. Fa-l fericit si atat. Si voi astia care dormiti cu curu pe bani mai multi ca restul, mai donati si pe la orfelinate de sarbatorile astea”, i-au scris fanii pe pagina de facebook.

Cu toate astea, fotografia a strâns peste 90.000 de like-uri şi aproape 1.000 de mesaje.

Vezi şi: FOTOGRAFIE DE COLECŢIE. Cum şi-au împodobit Antonia şi Alex Velea bradul de Crăciun