Antonia divorţează: „Au ajuns actele şi…”

Antonia şi Alex Velea au primit recent o veste bună: au sosit din Italia actele solicitate în procesul de divorţ al artistei. Astfel, Antonia poate să redeschidă procedura de divorţ la notar. De asemenea, actele vor fi folosite şi în procesul în care Velea i-a dat în judecată pe Antonia şi pe Vincenzo Castellano şi le-a cerut judecătorilor să constate că el este tatăl ultimilor doi copii pe care i-a născut artista. 

16 iul. 2017, 10:39
Antonia divorţează: „Au ajuns actele şi…”

Astfel, există mari şanse ca, la următorul termen de judecată, instanţa să pronunţe o sentinţă, iar Velea să devină în mod oficial tatăl celor doi copii.

În acte, Antonia şi Vincenzo sunt încă căsătoriţi. Deşi au intentat divorţ în instanţă, au renunţat la judecată şi au decis să se despartă în faţa notarului, însă procedura a fost suspendată pentru că nu sosiseră anumite acte din Italia. Acum, divorţul poate fi reluat. De asemenea, Alex Velea a făcut două acţiuni în instanţă împotriva iubitei sale şi a lui Vincenzo Castellano, care în acte încă figurează ca fiind soţul Antoniei.

Primul proces a fost înregistrat anul trecut, iar cel de-al doilea la începutul lui 2017, după ce Antonia a născut din nou. Iubitul artistei a cerut instanţei să constate că el este tatăl lui Dominic şi Akim, cei doi băieţi pe care îi are cu aceasta. Cum divorţul dintre Antonia şi Vincenzo nu s-a terminat, iar în acte acesta apare ca soţul artistei, Velea le cere judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl celor doi băieţi, ci el, care are de aproape trei ani o relaţie cu artista. Velea s-a săturat să aştepte ca cei doi să divorţeze, având în vedere că procesul durează de câţiva ani, aşa că a apelat la justiţie pentru a fi recunoscut ca tată. 

Procesul a fost suspendat luni bune, şi asta pentru că nu sosiseră actele din peninsulă necesare judecăţii, având în vedere că Vincenzo este cetăţean italian. Recent însă, la instanţă au ajuns actele, astfel că există mari şanse ca la următorul termen Velea să fie declarat tatăl lui Dominic şi al lui Akim. „Au ajuns actele din Italia, procesul ar trebui să se termine în curând”, au declarat surse judiciare.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de patru ani. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Maya, care locuieşte în Italia după ce Antonia şi Castellano s-au despărţit, iar artista a început relaţia cu Velea. Antonia a sperat ca divorţul dintre ea şi italian să se finalizeze cât mai repede şi să poată face nunta cu Alex Velea, însă lucrurile trenează şi acum.

sursa: cancan.ro