Antonia, imagini fierbinţi din dormitor

Antonia şi-a surprins fanii de pe Instagram cu imagini fierbinţi făcute în timpul celui mai recent pictorial. Pozele noi vin după ce la începutul acestui weekend, iubita lui Alex Velea a mai scăpat o fotografie nud pe Internet.

12 aug. 2018, 13:28

Antonia a acceptat să pozeze nud pentru o ședință foto nouă. Aceasta a avut loc într-un dormitor mobilat modern, în care nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Deși a adus pe lume trei copii, cântăreața arată perfect.

Poza în care ține o țigară în mâna, pe care o are la frunte a fost însoțită de mesajul: „«Private Thoughts (n.r.: Gânduri Private)» By: @chrisdevour”, iar cea în care savurează țigara: „Desire (n.r.: Dorință)”.

Mesajele fanilor nu a întârziat să apară.

„Antonia, nu te cunosc personal, dar ce vad la televizor ma bucura. Sot bun, copii frumosi si tu, o mama iubitoare si grijulie. Traieste-ti viata la maxim… Imi place ce faci… fericire maxima tie si familie”, „Esti frumoasa, Antonia!!! Poza e super, nu e vulgara.”, „Cea mai tare!”, „Finețe naturalețe frumusețe ?????”, „Ești perfectă!” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani şi au împreună doi copii minunaţi.