Antonia şi-a serbat ziua de naştere. Vezi câţi ani a împlinit cea mai frumoasă femeie din România

Cântăreaţa Antonia, aleasă în 2012 ca fiind cea mai frumoasă femeie din România, şi-a aniversat vineri împlinirea a 24 de ani. Cântăreaţa a primit pe Facebook numeroase mesaje de "LA MULŢI ANI" şi un superb buchet de trandafiri.

12 apr. 2013, 11:21
Antonia şi-a serbat ziua de naştere. Vezi câţi ani a împlinit cea mai frumoasă femeie din România

Antonia s-a născut la 12 aprilie 1989 în București. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. A trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. După 13 ani petrecuți în SUA, Antonia s-a întors cu familia în România. A devenit cunoscută la ea în ţară fiind remarcată pentru frumuseţea şi vocea ei.

Primul hit al Antoniei a fost „Roses on Fire„, care a beneficiat de un videoclip regizat și filmat de Tom Boxer.

„Este prima fată top-model care cântă cu adevărat. În studio nu am avut ce să corectez la vocea ei; este pur și simplu talent nativ”, a declarat Tom Boxer în acea perioadă. Roses on Fire a avut un mare succes și peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio și televiziune din țări precum Olanda și Polonia.

De-a lungul timpului, Antonia a lansat hit după hit şi a ţinut periodic prima pagină a ziarelor.

VEZI ŞI: Antonia se joacă cu imaginaţia fanilor. Vezi poza cu vedeta GOALĂ în cadă FOTO

După ce a cucerit publicul cu „Jameia”, Antonia a lansat în urmă cu aproximativ trei luni un  nou hit, „Marabou”. Aşa cum şi-a obişnuit fanii, artista nu a dezamăgit nici de această dată.