Antonia, reacţie scandaloasă după ce s-a operat în secret. Fanii, în stare de şoc!

Antonia a reacţionat dur după ce fanii au întrebat-o despre intervenția chirurgicală suferită în secret în urmă cu câteva zile. Vedeta a răbufnit pe Instagram Stories: "Mi-am pus încă un sân pe spate!".

31 ian. 2020, 06:08
Antonia, reacţie scandaloasă după ce s-a operat în secret. Fanii, în stare de şoc!

Antonia şi-a supărat fanii cu această postare, iar unii au criticat-o vehement.

„De ce răspunzi la mișto când cineva te întreabă ce ai pățit? Sunt fani care chiar își fac griji pentru tine”, i-a scris un fan surprins neplăcut de răspunsul vedetei. Artista i-a răspuns: „Sunt ok! Vă mulțumesc!”. Antonia a dat de înţeles, astfel, că nu își dorește să facă publice problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

ANTONIA A ÎNJURAT UN FAN şi a părăsit scena în timpul concertului. „Eşti un gherţoi!”

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii: Dominic  27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya (28 august 2010), din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a intentat divorț. Antonia și Vincezo Castellano au o dispută pentru custodia fetei care durează de câțiva ani. Cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.