Antonia, sexy pe Facebook. Fotografia care a încins internetul

Antonia a postat pe Facebook o imagine incendiara care a aprins imaginatia fanilor si a adunat aproape 40.000 de like-uri. Ea a aparut imbracata doar intr-o bustiera si o pereche de bikini, peste care a pus o haina de blana.

23 feb. 2016, 13:36

Antonia a lansat recent un single intitulat „Gresesc”, scrie huff.ro. Piesa este produsa de echipa Seek Music, compozitor fiind Theea Miculescu („Fete din Balcani” – Corina, „Ne impotrivim” – Lora, „Singuri in doi” – Peter Pop), iar producator Alexandru Antonescu aka Zagga (productiile pentru „Pe Aripi de Vant”- Delia, „Falava” – Andra, „Ingerii au demonii lor” – Dan Bitman, „Save Me” – Listen Bee, piesa ce a luat disc de platina in Suedia).

Citeşte şi Inna şi Antonia au coborât dezbrăcate din maşină şi au dat recital în benzinărie. Totul a fost filmat

„Gresesc” este o piesa sensibila, de dragoste, multi oameni se regasesc in mesajul ei si in starea pe care o creeaza. Februarie este o luna in care celebram dragostea mai mult ca oricand, asa ca sper sa fie primita cu caldura de toti cei care se bucura de iubire in fiecare zi”, a declarat Antonia.

Videoclipul piesei „Gresesc” a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Khaled Mokhtar, cu care Antonia a mai colaborat pentru „Marabou”.