Antonia, prinsă cu amantul? Vicenzo Castellano montase camere video în casă şi ameninţă cu sex-tape-ul

Vicenzo Castellano este cât se poate de sigur că va rămâne cu fetiţa sa, bazându-se pe nişte probe irefutabile, mai precis fotografii şi filmări cu soţia sa şi cu Alex Velea, chiar din apartamentul în care a stat cu artista, surprinse de camerele de luat vederi dintr-un complex rezidenţial din Bucureşti.

12 iun. 2014, 13:15
Antonia, prinsă cu amantul? Vicenzo Castellano montase camere video în casă şi ameninţă cu sex-tape-ul

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au iubit intens mai bine de trei ani, apoi s-au căsătorit şi au devenit părinţii unei fetiţe superbe, Maya, în vârstă de 3 ani, pe care acum şi-o dispută în instanţă, după ce, la sfârşitul lui 2013, au început procesul de divorţ, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Procesul pentru custodia fetiţei Antoniei, mutat în Italia

Povestea de dragoste dintre cei doi soţi s-a terminat brusc, odată ce în viaţa artistei a apărut un alt bărbat, Alex Velea. Vincenzo a aflat de amantlâcul nevestei încă de la primele escapade ale acesteia. Asta întrucât, deloc prudentă şi foarte naivă, Antonia şi-a dus amorezul chiar în apartamentul conjugal, dintr-un complex rezidenţial bucureştean, în care ea şi soţul său locuiau cu chirie. Noua iubire se consuma, bineînţeles, când soţul încornorat era plecat în Italia.

Citeşte şi DISCUŢIE HALUCINANTĂ între Antonia şi Vicenzo. Italianul face ameninţări: Eu te distrug

Potrivit unei mărturisiri făcute de o persoană apropiată cuplului, de gol a dat-o chiar portarul imobilului, cel care i-a raportat lui Vincenzo că în lipsa sa, în casa lui mai intră şi un alt mascul. „De dragul Antoniei, Vincenzo a fost de acord ca aceasta să stea în România, pentru a-şi continua cariera, iar el făcea naveta Bucureşti – Napoli pentru a-i fi alături, în timp ce fetiţa lor, Maya, a rămas în Italia, în grija bunicilor paterni. În timp ce Vincenzo era plecat, Antonia îl înşela în casa a cărei chirie o plătea chiar el. Vincenzo are filmări şi fotografii cu Antonia şi cu Alex Velea, atât de pe camerele de luat vederi de la intrarea în complexul rezidenţial, cât şi de pe cele din casă”, a povestit pentru Libertatea un apropiat al cuplului pe cale de destrămare. Povestea de dragoste dintre Antonia şi cântăreţul Alex Velea, din cauza căreia artista riscă acum să-şi piardă copila, continuă însă cu alte dezvăluiri.

Citeşte şi Antonia, în faţa judecătorilor: Cântăreaţa află dacă fetiţa sa rămâne în ţară

I-a recunoscut socrului infidelitatea

Încercând să salveze căsnicia fiului său, Ciro, tatăl lui Vincenzo, i-a făcut o vizită Antoniei, pe care a atenţionat-o că nu este în regulă cum procedează. Reacţia pe care a avut-o însă artista în faţa socrului a fost una halucinantă. În loc să se apere, nici mai mult, nici mai puţin, ea a întărit faptul că-şi înşală soţul. „Nu mai vreau să fiu cu Vincenzo, nu-l mai iubesc, am sentimente pentru altcineva”, i-ar fi aruncat aceasta lui Ciro Castellano. Ruptura definitivă dintre Antonia şi Vincenzo s-a produs practic în toamna anului 2012, atunci când italianul avea deja toate probele că i s-au pus coarne. Mai mult, în această perioadă, Antonia şi-a neglijat total soţul, pe care nu l-a vizitat nici atunci când a stat internat mai multe zile în spital, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală. Antonia a intentat divorţ, la Judecătoria Sectorului 2 abia în decembrie 2013, la mai bine de un an de când avea o relaţie extraconjugală cu un bărbat care, la rându-i, era şi el căsătorit. Toate aceste greşeli pe care artista le-a făcut în timpul căsniciei îi reduc practic şansele de a-şi avea copila lângă ea şi de a-şi exercita dreptul de mamă. Momentan, Vincenzo nu a depus la dosar înregistrările compromiţătoare, dar este dispus să le folosească în cazul în care procesul va lua o altă întorsătură.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei