Antonia tocmai a anunţat DIVORŢUL: „Da, confirm!”. Prima reacţie a lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri cu siguranță. Un singur mare obstacol a stat în calea fericirii lor până acum, și-anume divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano.

01 feb. 2019, 10:08
Antonia tocmai a anunţat DIVORŢUL: „Da, confirm!”. Prima reacţie a lui Alex Velea

Antonia a încercat să urgenteze procedura, care a durat foarte mult timp. Lucrurile par că sunt aproape de rezolvare, iar celebrul cuplu se gândește nu doar la nunta lor, ci și la botez.

Antonia şi Alex Velea, GOI ÎN PAT. Imaginile pe care toată lumea dorea să le vadă FOTO

„Suntem pe cale de a schimba numele băieților, mai este un singur pas până la treaba asta, dar se va rezolva. Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp”, a declarat Alex Velea pentru revista Viva!.

Antonia, dezvăluiri INTIME. La ce vârstă şi-a pierdut VIRGINITATEA şi cum îi place să facă dragoste cu Alex Velea

Alex Velea a mărturisit, de asemenea, cum a început relaţia cu Antonia: „Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și o perioadă nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat. Eu nu eram prea fericit pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012 ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”.

Antonia a completat imediat: ”Da. Confirm!”.