Antonia urcă în topuri cu melodia scrisă pentru fosta iubită a lui Johnny Depp VIDEO

Frumoasa Antonia i-a suflat franţuzoaicei Vanessa Paradis şansa de a reveni pe scenă muzicală internaţională. Piesa “Marabou”, cu care Antonia face ravagii, a fost compusă pentru Vanessa, însă aceasta a refuzat-o, iar melodia a ajuns într-un final la româncă.

01 feb. 2013, 09:49
Antonia urcă în topuri cu melodia scrisă pentru fosta iubită a lui Johnny Depp VIDEO

Thomas Troelsen, care de-a lungul timpului a lucrat cu artişti de talie internaţională precum Alexandra Burke, Bryan Adams ori Sarah Conner, plus Inna, a compus o piesă pentru Vanessa Paradis, însă cum aceasta a refuzat, compozitorul s-a gândit să îl încredinţeze frumoasei Antonia.

“Cântecul a fost compus pentru Vanessa Paradis, care l-a refuzat pentru că, se pare, acum e interesată mai mult de stilul «adult contemporary». Imediat mi-a venit în minte numele Antoniei, care s-a dovedit a fi perfectă pentru «Marabou ». E sunetul St. Tropez-ului, al Miami-ului, al oricărui loc cu plaja, soare, balonaşe şi un strop de melancolie”, a povestit compozitorul Thomas Troelsen, potrivit enational.ro.

În cele trei zile scurse de la lansarea oficială a videoclipului, “Marabou” a adunat peste 556.000 de vizualizari pe Youtube şi aprecieri cât cuprinde.