Antrenor de aur, la terapie intensivă. Viorel Filimon, coordonatorul lotului feminin de tenis de masă, are coronavirus

Antrenorul lotului naţional feminin de tenis de masă al României, Viorel Filimon, este internat la ATI, la această oră, în Spitalul Municipal Constanţa, fiind infectat cu virusul Covid-19.

28 oct. 2020, 14:20
Antrenor de aur, la terapie intensivă. Viorel Filimon, coordonatorul lotului feminin de tenis de masă, are coronavirus

Din câte am înţeles, a fost plecat cu lotul naţional în Germania şi acolo s-ar fi infectat. A vorbit domnul Ilie Floroiu, ieri (n.r. – marţi, 27 octombrie), cu el şi nu era într-o stare prea bună. Îi dorim multă sănătate şi să depăşească acest moment dificil„, a declarat, pentru „Cuget Liber”, directorul CS Farul Constanţa, Sorin Başturea.

Citeşte şi Cristina Neagu are coronavirus! Ce simptome a avut vedeta lui CSM Bucureşti

În anul 2017, cu Viorel Filimon antrenor coordonator, echipa feminină a României (Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szőcs, Adina Diaconu și Irina Ciobanu) a cucerit medalia de aur pe echipe la Campionatul European din Luxemburg, desfășurat în luna septembrie.

A participat, în calitate de antrenor, la patru ediții ale Jocurilor Olimpice: Atena, Beijing, Londra, Rio de Janeiro.

Meritele deosebite în dezvoltarea tenisului de masă i-au fost recunoscute de catre Federația Europeană de Tenis de Masă (European Table Tennis Organisation) prin acordarea în anul 2015 a Insignei de Onoare (Badge of Honor).