Antrenorul echipei naţionale a României, OPERAT PE INIMĂ! Medicii i-au montat TREI STENTURI

Bogdan Burcea, antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României, dar și "principal" la SCM Craiova, a suferit, marți, o intervenție chirurgicală la inimă, având nevoie de implantarea a două stenturi.

07 iul. 2020, 12:48
Antrenorul echipei naţionale a României, OPERAT PE INIMĂ! Medicii i-au montat TREI STENTURI

Bogdan Burcea, care este la a doua operație, având acum trei stenturi montate la inimă, a fost operat la Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, medicul Eugen Țieranu anunțând pe contul său de Facebook că antrenorul se simte bine și că, prin această procedură, a fost eliminat riscul producerii unui infarct.

ŞOCANT! O handbalistă din naţionala României, jignită şi înjurată în ultimul hal! „Mai eşti şi urâtă pe deasupra!”

„Pe lista pacienților de astăzi s-a numărat și antrenorul echipei naționale de handbal feminin, domnul Burcea Bogdan, care a necesitat implantarea a două stenturi deoarece un vas care alimentează mușchiul inimii cu sânge (artera coronară dreaptă) era îngustat în proporție de 95%, respectiv 90%, iar riscul înfundării vasului complet și producerea unui infarct miocardic era extrem de mare”, a scris medicul Eugen Țieranu.

Bogdan Burcea (47 de ani) este la a doua astfel de intervenție. În aprilie 2019 i s-a făcut rău la antrenament. A fost dus de urgență la spital, având înțepături mari în zona inimii. I-a fost făcut de urgență o coronarografie, care a dezvăluit faptul că trebuie operat de urgență, având nevoie de un stent la inimă.

„Sunt norocos că mai sunt în viață. Mi-au găsit vase de sânge astupate în proporție de 80%”, declara atunci, de pe patul spitalului, Bogdan Burcea.