Antrenorul lui Klaus Iohannis, acuzat de agresiune. S-a bătut cu tatăl unei fetiţe VIDEO

Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al preşedintelui Klaus Iohannis, este acuzat de tatăl unei fetiţe, care a avut un meci la clubul sportiv deţinut de acesta în Sibiu, că l-ar fi lovit. De partea cealaltă, antrenorul neagă şi spune că de fapt el este cel agresat.

25 mart. 2016, 06:35
Antrenorul lui Klaus Iohannis, acuzat de agresiune. S-a bătut cu tatăl unei fetiţe VIDEO

Tatăl unei fetiţe, jucătoare de tenis, din Galaţi, spune că incidentul a avut loc la Sibiu, chiar în clubul deţinut de Marius Vecerdea. Bărbatul susţine că a avut loc o dispută între el şi tatăl altei fetiţe, iar la un moment dat s-a alăturat discuţiei şi antrenorul de tenis, Vecerdea, care i-a dat un pumn.

Pur şi simplu am fost lovit cu pumnul în cel mai nenorocit mod, golănesc, asta e realitatea. Discuţia a plecat de la o situaţie din meci„, a declarat pentru România TV tatăl fetiţei.

De cealaltă parte, antrenorul de tenis are o altă versiune. „Am aflat cu mare surprindere de modul total distorsionat în care a fost prezentat incidentul de duminică, de la baza sportiva Sibiu, incident în care am fost victima unui atac grosolan din partea unui domn din Galaţi„.

Atât bărbatul din Galaţi, cât şi antrenorul de tenis, au depus plângere la poliţie.