Antrenorul lui Leonard Doroftei a făcut infarct VIDEO

Antrenorul Titi Tudor, cel care l-a descoperit pe pugilistul Leonard Doroftei, a suferit un infarct la finele meciului disputat joi în sferturile de finală ale competiţiei între Robert Jitaru şi irlandezul Martin Stoke. În prezent, antrenorul este internat într-un spital din Rusia.

15 nov. 2013, 12:08
Antrenorul lui Leonard Doroftei a făcut infarct VIDEO

Antrenorul Titi Tudor este cunoscut că trăieşte la intensitate mare toate meciurile pe care elevii săi le dispută, în timpul cărora muşcă continuu dintr-un prosop. Din acest motiv, Titi Tudor a primit porecla de Titi „Prosop”.

I s-a făcut rău imediat după meci, a fost transportat de urgenţă la spitalul din Anapa, unde s-a constatat că a făcut un infarct. De la Anapa a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Novorosiisk, unde niciun doctor nu şi-a asumat responsabilitatea să-l opereze. Situaţia e dramatică deoarece antrenorul este netransportabil” a declarat pentru ProSport secretarul general al FR de Box, Viorel Sima.

Federaţia Română de Box a luat legătura cu Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a putea găsi o soluţie. Oficialii îşi pun speranţe într-un ajutor de la Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Acesta a transmis însă că singura soluţie este o intervenţie chirurgicală în Rusia.

„S-a simţit rău după un meci. Probabil oboseala, drumul, stresul şi-au spus cuvântul asupra lui. Aseară (joi seara n.r.) am reuşit să iau legătura cu maestrul Titi. Am vorbit câteva minute, se simţea bine. Acum ce decid doctorii care l-au consultat. Încercăm şi noi să vedem cum reuşim să fim alături de el. Sperăm să îşi revină şi să îl vedem acasă sănătos. Ştim că pune foarte mult suflet pentru box. Şi-a dedicat întreaga viaţă boxului”, a declarat, la România TV, Leonard Doroftei.