Antrenorul Simonei Halep, prima reacţie după ce a fost dat afară: „Simona nu se potriveşte cu stilul meu”

Simona Halep a anunţat astăzi că nu va colabora cu belgianul Thierry Van Cleemput şi de acum înainte, după ce acesta a însoţit-o la turneul de la Doha.

18 feb. 2019, 06:19
Antrenorul Simonei Halep, prima reacţie după ce a fost dat afară: „Simona nu se potriveşte cu stilul meu”

Cei doi stabiliseră iniţial să lucreze împreună la turneele de la Doha şi Dubai, ca o perioadă de probă, dar Simona Halep a luat decizia să înceteze colaborarea după primul turneu. Thierry Van Cleemput a reacţionat imediat după anunţul Simonei.

Totul a decurs bine în Doha, iar ea este o mare campioană şi o persoană de top. Dar nu se potriveşte cu stilul meu. Nu puteam să o ajut. Eu am cerut o perioadă de probă la Bucureşti şi o altă perioadă de probă în timpul turneului de la Doha. Totul a decurs bine, dar, cum am spus, nu puteam să o ajut şi nu mi-e teamă să spun asta. Nu pot să ofer lucruri pe care nu le ştiu ori nu ştiu cum să le fac.

Am avut două oferte inainte de Halep, dar nu regret nimic. Ea cauta sa se descurce de una singura. Daca joacă prost, nu e meritul meu, daca joacă bine, nu e datorita mie. Nu am abilitatea necesara de a interveni in astfel de situatii, nu am armele necesare” a spus Thierry Van Cleemput.