Antrenorul vicecampioanei Europei l-a îngrozit pe arbitru, în Liga Campionilor. Vezi reacţia sa necontrolată

Tehnicianul echipei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a avut o ieşire norvoasă teribilă la adresa arbitrului de rezervă, în timpul meciului de Liga Campionilor pierdut de formaţia sa cu scorul de 1-2 pe terenul lui Napoli. Ulterior, el şi-a cerut scuze pentru comportamentul său.

19 sept. 2013, 13:44
Antrenorul vicecampioanei Europei l-a îngrozit pe arbitru, în Liga Campionilor. Vezi reacţia sa necontrolată

M-am comportat ca un idiot. Este vina mea, mi-am cerut scuze după meci. M-am lăsat dus de atmosfera jocului şi de emoţia momentului. Uneori, în astfel de circumstanţe, scoatem ce e mai rău din noi„, a spus Klopp.

Jurgen Klopp a avut o ieşire nervoasă faţă de arbitrul de rezervă, miercuri, considerând că acesta nu l-a lăsat suficient de repede să intre pe teren pe fundaşul Neven Subotici, care primise îngrijiri la arcadă. „Subotici era gata, dar arbitrul nu l-a lăsat să intre pentru că avea puţin sânge. M-am enervat şi l-am acuzat pe arbitru că nu vede ce se întâmplă”, a explicat tehnicianul, care a fost trimis la vestiare după incident.

Formaţia germană Borussia Dortmund, finalista ediţiei precedente, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa italiană Napoli, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

Borussia a evoluat cu un jucător mai puţin după ce portarul Weidenfeller a fost eliminat la finalul primei reprize.