Anulează concerte, dezamăgeşte fani, dar ADORĂ să se fotografieze în OGLINDĂ, la BUSTUL gol

Este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din lume, are milioane de fani, dar se pare că merge pe calea greşită. După ce a supărat comunităţile evreieişti din întreaga lume, Justin Bieber o dă în bară din nou după ce anulează încă un concert. Cu toate acestea, el nu se satură de fotografiile făcute în oglindă, la bustul gol şi cu chiloţii la vedere.

16 apr. 2013, 16:44

Justin Bieber este în ultima perioadă pe paginile tuturor ziarelor mondene pentru gafele pe care le face în fiecare zi. Astfel, după ce în Olanda a reuşit să supere evreii, de această dată supără arabii din Oman, după ce a anulat încă un concert din turneul Belive, potrivit The Sun.

Citeşte şi Bieber, o nouă GAFĂ. Cântăreţul a înfuriat comunitatea evreiască

Cu toate acestea, tânărul nu se satură de fotografiile făcute în oglindă, la bustul gol şi cu chiloţii la vedere, în care îşi arată pectoralii din ce în ce mai dezvoltaţi, pe care le postează zilnic pentru fanii de Twitter.

Chiar dacă a renunţat la concertul din Oman, vedeta a ales să facă un al doilea concert în Dubai, în data de 5 mai. Fanii îşi vor putea primi bani înapoi sau pot folosi biletul pentru concertul din ţara vecină. Chiar dacă sună drept o ofertă inedită, doritorii trebuie să călătorească aproape 500 de kilometri pentru a-l vedea pe Bieber.

Citeşte şi Justin Bieber şi-a schimbat aspectul: Cum arată acum idolul adolescentelor FOTO

Luna trecută, tânărul a renunţat la un concert în Marea Britanie, după ce mai renunţase şi la un show din Portugalia, adăugând pe listă mulţi oameni dezamăgiţi. În cursul zilei de duminică el a postat o fotografie cu chipul lui, având cearcăne la ochi, alături de mesajul „Dragostea este în aer”.

Citeşte şi Justin Bieber nu mai are voie să intre într-un club de noapte din Viena