Anumiți angajați din România vor primi bani în plus ca să treacă cu bine peste iarnă. Cine sunt beneficiarii

ING Bank România nu își lasă la greu cei peste 2.300 de angajați și le va oferi un sprijin care să îi ajute să treacă mai ușor peste iarna grea care urmează.

21 oct. 2022, 09:46
Anumiți angajați din România vor primi bani în plus ca să treacă cu bine peste iarnă. Cine sunt beneficiarii

Conducerea ING Bank România s-a gândit să le acorde angajaților instituției un supliment la schemele compensare și subvenționare anunțate de Stat, potrivit Economica.net.

Citește și Veste bună pentru profesori! Ministerul Educaţiei anunţă că va plăti, de la 1 noiembrie, sumele restante din sporuri sau majorări

Astfel, în luna noiembrie, ING Bank România le va oferi celor peste 2.300 de angajați ai săi, un ajutor de 2.000 de lei, care se va adăuga la salariu. prin acest supliment, instituția își dorește să își ajute angajații să facă față provocărilor din această iarnă, determinate de scumpirile masive ale gazelor, energiei electrice și încălzirii centralizate.

Acest ajutor este unic și va fi plătit într-o singură tranșă. El a fost gândit ca un supliment la măsurile de compensare și subvenționare anunțate de autoritățile statului.

Se pare că, potrivit unor surse, ING Bank nu este singura instituție care recurge la un astfel de ajutor, mai multe companii multinaționale, nu doar din domeniul bancar, se gândesc să acorde astfel de ajutoare sau au decis deja să o facă.

Angajații ING din România sunt primii care bor beneficia de acest ajutor din partea angajatorului.

ING Bank este a patra bancă din România, după active, și cel mai probabil liderul în ceea ce privește numărul de conturi curente pe care le gestionează.

În prezent, banca are peste 2.300 de angajați și s-a remarcat mai ales prin inovațiile pe care le-a adus pe piața din țara noastră, inclusiv automatele multifuncționale și aplicațiile de tip internet banking, care au fost îmbrățișate treptat de toate băncile locale.

Citește și Cum poate fi redusă factura la energie cu bani de la stat. Ministrul Mediului a făcut anunțul